Transport

Voor transport van goederen door Europa kunt u bij Drent Transport & verhuizingen terecht. Wij brengen uw goederen met zorg en aandacht op de plaats van bestemming.

Modern wagenpark

Wij beschikken over modern materieel dat voldoet aan de strengste emissie-eisen. Het materieel is voorzien van diverse aanpassingen die nodig zijn om de continuïteit in de dienstverlening gedurende met name in het winterseizoen te kunnen waarborgen.

Opslag van goederen

Heeft u tijdelijk of voor een langere periode opslag nodig voor uw goederen, dan hebben wij de beschikking over een verwarmde loods. In onze loods kan uw goederen veilig en netjes worden opgeslagen.

Andere transport diensten van ons zijn:

Groupagevervoer

Door goederen in één vrachtwagen te combineren met de goederen van anderen, kunnen wij zorgen voor een kortere overslagtijd en de snellere omlooptijd door Europa. Groupagevervoer kan voor u kostenbesparend zijn.

Volle wagen ladingen (Full Truck Load)

Door heel Europa kunnen wij de transport van volle wagen ladingen (Full Truck Load) verzorgen.  Grote partijen en volle vrachten worden door onze eigen vrachtwagens vervoert.

Spoedzendingen (dubbel bemand)

Heb je zendingen die zo snel mogelijk moeten worden afgeleverd in Europa ? Wij bieden altijd een oplossing op maat. Voor spoedzendingen van uw goederen kan uw bij ons terecht.

Gevoelige apparatuur/elektronica

Voor transport van gevoelige apparatuur/elektronica, kunnen wij u van dienst zijn. Wij vervoeren u apparatuur/elektronica met zorg in een gesloten vrachtwagen.

Douanedocumenten

Om goederen te exporteren naar het buitenland, zijn er verschillende documenten nodig. Graag wilt u dat dit goed verloopt. Wij kunnnen voor de nodige douane documenten verzorgen.

Gevaarlijke stoffen (ADR-stukgoed)

Met ADR-Stukgoed worden er gevaarlijke stoffen vervoert. Hierbij komen veel zaken bij kijken, zoals: ADR-klassen, (inter-) nationale regelgeving, documentatie, veiligheid, milieu en eisen aan etiketten en verpakkingen. Wij zijn bekend met de regels van transport van gevaarlijke stoffen.

Transport Groot Materiaal
Transport vervoer